Lördag.


Kom hem vid 23 igår kväll, gick in i köket och såg att en soppåse hade läckt. Jag hade äckel på hela golvet och på mattan. Bara för mig att börja göra rent hela köket. Kändes jättekul att hålla på med sånt så sent. :( Men mitt kök blev iaf rent. Mattan kunde jag skrubba, så den är ok igen :)

La mig för att kolla på ett Dhw avsnitt, men Bergis ringde. Tror vi prata över en timme. Fattar inte hur vi alltid kan ha så mycket att prata om. Helt sjukt! Mitt hjärta <3

Jobbar bara till kl 15 idag, sen är det helg i 27 timmar. Sen är det dax för ett 43 timmars pass. Yeeeey!

Visst ja.. I tisdags va jag hos min Dirty :D Vi åkte till stan. Jag fick världens finaste födelsedagspresent av henne. En jättefin MK plånbok. Är så sjuuuuuuktnöjd över den!!!! <3 Vi käka lunch, köpte jeans, keps och jag köpte gummistövlar. Hittade så bra grejer! :D Mycket nöjd tjej! '

Nope, om jag ska jobba lite nu då? Haha.

Pusshej :)

Fuck!

 
Jag blir skitirriterad. Appen funkar inte än.. Så jag kan inte blogga! Min dator är på mitt andra jobb, så har inte gått att använda den heller. :/
 
Det är katastrof. Nu under sommaren jobbar jag på HVB hemmet igen, där jag har jobbat sen jag var 18 år.
Annars är jag ju personligassistent sen i nov 2011. Såg mitt schema fram tills semestern..
Mån: 9-22 (Avklarat)
Tis: LEDIG
Ons: 9-22 (Avklarat)
Tors: 9-22 (Avklarat
Fre: 9-22 (Håller på med)
Lör: 9-15
Sön: 11-24
Mån: 00-24
Tis: 24-08
Ons: 9-22
Tors: 9-22
 
Kul att jag har ett liv.
 
På torsdag nästa vecka är det äntligen SEMESTER!
 
 

Söndag.


Kan väl inte påstå att jag har gjort så mycket denna helg.
Det händer så mycket med mitt liv just nu. Önskar att jag bara kunde få landa lite. Trots detta så gillar jag det. Jag gillar när det händer lite, jag gillar när man inte vet hur dagen alla kommer bli. Planera är inte min starka sida!

Jag vet exakt va jag vill med mitt liv, vet exakt hur det ska se ut. Och jag kan då det. Men det är då mina tvivel börjar växa. Är jag nöjd? Kommer jag bli nöjd när mitt liv är "perfekt" ? Tror inte det.. Är vi någonsin nöjda? Svar: nej!

När vi väl får det vi vill ha, är det kul i några veckor. Sen tröttnar vi igen och vill ha nått annat. Pratar jag för fler nu eller är det bara jag?

Ajaa, nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig i sängen. Önskar att jag hade tv i sovrummet nu! Vill ligga där och kolla på film :) mys ju!
1