Lördag.


Åkte till Norrköping i torsdags. Hade myskväll med Big och Krille. Vi kolla på deras bröllopsfilm och på alla 1000 bilder som fotografen tog :) Hur fina som helst!

På fredagen jobbade Brittis. Så jag och Krille tog en sväng till Kolmården. Tittade på hajar, klappade plattfiskar och såg världens sötaste apor. En av hajarna HATADE mig. Han följde efter mig och visade sin stora mun för mig flera ggr. Jag var fan livrädd. Så jävla stora och äckliga djur!
Kom hem vid 19 på kvällen. Var helt slut. Insåg i samma stund att min cykel blivit stulen. Så jävla irriterande!

Idag har jag pluggat och just nu jobbar jag. Började kl 13 idag och jobbar till imorrn kl 8.30. Hela söndagen har jag uppbokad. Kommer bli en lång och jobbig dag.. Har gjort det en gång förut, trodde inte att jag skulle behöva gå igenom den en gång till... :(

Oh well, det som inte dödar det härdar!

Sov så gott :)


Så JÄVLA arg!


Min cykel är stulen. NÅGON LITEN FITTA HAR VARIT OCH TAGIT DEN NÄR DEN STOD VID STATIONEN!

Hörde just nu på nyheterna att ALLA som döms för mord ska få livstidsstraff.. Känns rätt så onödigt att dra på sig det för en cykel. Usch va arg jag är...

1

Onsdag.


Nu har egentligen onsdagen varit oxå. Är ca 3 min kvar av denna dag.. Skolan på dagen 9-15 hände inget spec. Vill komma igång mer. Vill börja läsa, skriva och TÄNKA. Just nu handlar det mest om att lyssna. Well, det andra kommer jag hinna med oxå.

Åkte och tvättade direkt efter skolan. 2 maskiner i Kumla. Passade på och mysa med min bebis. Har haft sån abstinens efter honom! Min fina prins <3 Han är på riktigt mitt allt! ❤

Yeeeey, betalade TILLBAKA till Skatteverket idag. Hur kul som helst. Roligast på länge 15.000, hejdå! Fyfan så jävla värdelöst! Fittliv! Tur att jag är rik som ett troll..

Fast allvar, är glad att jag har sparat så pass mycket att jag KAN betala det! Tänk dom som inte har något sparkonto alls. För dom blir det jävligt tufft! Oh well, nu är det gjort iaf.

Sov så gott!