Hotellet.

Vi kom tillbaka för en liten stund sen. Mysigt att komma ut! Vi var på ett ställe som heter Margaritaville. Åt mat och drack lite drinkar :) blev tidigt ikväll eftersom vi planerar att åka till Negrill imorrn. 

Men iaf.. Diana vill veta lite om hotellet och absolut. 

Hotellet är jättestort! Hotellet har en egen strand och en egen liten ö. Det finns en jättestor pool som är över ett helt område. Där är alla ungar! Precis vid den poolen finns det en bar och på andra sidan av baren är det ett kök. Där kan man under hela dagen gå och beställa hamburgare, strips, sandwiches och fisk. Hotellet har även 3 restauranger och ett bufféställe. 
Allt ingår såklart! 

En bit bort finns en liten "kiosk" där finns det korv med bröd, natchos, popcorn och mjukglass. Barnens lilla ställe plus Jag och M då ;) 

Fortsätter man kommer man till en annan bar vid stranden och där finns det mer mat, öl och sprit. Fortsätter man ännu längre kommer man till poolen bara för vuxna och där är det poolbar. 

Jag förstår att många blir låsta vid hotellen. Här finns verkligen ALLT! En liten affär, frisör, kan få massage, souvenirbutik, spelrum, resturanger, pooler, lekpark, you name it! 
På kvällarna är det ALLTID underhållning. HARAR den där jävla underhållningen! Fiolmusik, dom tror att det ger matro. Jag och Peakis vill SPY! 

Frukosten var fantastisk första veckan. Nu mår jag illa av bara tanken. Det finns det mesta. En kock står och gör omelett och sånt på beställning. Har ätit omelett, bacon, yoghurt och vattenmelon i en vecka nu. Är sååå trött på den här frukosten! 
Varje kväll är det olika teman på maten i buffén. Vi har ätit massa olika. Det är grym mat! Mycket att välja på. 

På restaurangerna måste man boka bord en dag iförväg. Där är det oxå fantastisk mat. Så maten kan jag inte klaga på! Dock tycker både Peakis och jag att Jamaica är ett mer familjeställe. Absolut det vackraste landet jag har sett med dom trevligaste människorna ever men inget direkt uteliv. Fast just nu för tillfället så passar det rätt så bra. Jag tänkte ändå inte att det skulle bli någon suparresa direkt. Plus i kanten är att hotellet har "gratis" wifi! Loooovely ;) 

Återigen.. Hatar att jag inte kan lägga upp bilder. Hotellet heter iaf Holiday inn sunspree resort om någon vill googla :) 

Måndag.

Inne på sista veckan nu. Känns förjävligt! Jag försöker övertala min karl att skita i allt och vara kvar en vecka till fast på Kuba. Går så där ;)
Har tenta när jag kommer hem plus att mina pengar är slut. Så det är rätt så kört! Tyvärr..

Solat hela dagen! Vi hittade en annan pool här på hotellet. Bara för vuxna. Det var fantastiskt. Poolbar, bra musik och inga ungar som skriker. Uuuuunderbart :D Mr Peak brände sig i facet. Idag har det varit riktigt varmt. Först mulet och regn på morgonen. Vid 11 kom solen. Så mycket som jag har badat idag har jag nog aldrig badat. Vaaaarmt! 

Nu ska vi ut och äta. Sen dricka drinkar. Kuuuuul :D sleep well!

Söndag.

Hela helgen har varit lite seg. Peakis har tagit dykcertifikat så han har gått upp tidigt och varit jättetrött på eftermiddagarna. Idag blev han äntligen klar :D Grattis till dig! 

Jag har legat i min solstol från morgon till att solen gått ner. Idag för första gången smörjde jag in mig med sollotion på fötterna. Vad händer? Jag bränner mig såklart! Inte lite heller. Ooookej, jag är glad så länge det är mina fötter. Kunde varit värre!

Tänkte ta det lugnt. Lyssna på musik, exponera mig lite (hatar att äta mat själv när andra ser) , aa göra lite som jag ville. MEN efter 1 timme kommer det fram en kille och undrar om jag vill köpa ett armband med mitt namn på. Jag sa nej tack och han accepterade det. MEN han satt sig på solstolen bredvid min och började prata. Han pratade sönder mig! Det var 100 frågor om allt. Hann inte svara på den första innan han mata på med 3 till.. Allt ifrån vilken bil jag har hemma i Sverige till min riktiga hårfärg. 

Nått jag däremot tycker är intressant är att få höra hur dom lever. Jag älskar att höra hur deras levnadssätt är. Just på det här hotellet verkar personalen ha bra arbetstider iaf. Dock finns det ju dom som får slita ihjäl sig. Vår taxigubbe (som förövrigt ringer M minst 2 ggr per dag) har berättat mkt. Bl.a. Att folket INTE lånar pengar av banken här. Dom bygger på sina hus när dom har pengar över. Därför kan det ta flera, flera år innan husen blir klara. Överallt står det hus som är under uppbyggnad. Och vilka hus det blir! Stilen på husen är fantastiska! ÄLSKAR DET! Lite annat än Sveriges hus. 

Och så vill jag bara tilläggs. Deras sätt att vara är underbart! "One love" säger dom jämt. Alltid när man hälsar på nått folk får vi höra "One love" och "respect" här är alla lika mkt värda. Människa som människa. Finns inga problem, bara massa möjligheter. Deras sätt att vara är alltid positiva och glada. Bara massa kärlek! Det är fantastiskt! Tänk om Sverige kunde ta efter! Underbart ❤️ 

Lång inlägg. Sov så gott :)


1