Jul. 31, 2013


What a day. Har liksom 18 timmar kvar här på jobbet.. Yeeeey!

Började prata om skolan idag. Kommer så väl ihåg hur lycklig jag var när mamma och jag hade varit till Sala, när jag fick välja mitt nya bänkpapper, EN ny penna, sudd och hade jag tur fick jag ett nytt pennfodral! Det var verkligen riktig lycka! Jag valde ALLTID bänkpapper med hästar på. Det var favoriten. Jag tycker synd om mina framtida barn (?) dom kommer aldrig få känna samma lycka. Dom får förmodligen en dator/iPad och en väska att bära detta i. All heder till den grymma tekniken, men äkta lycka var ändå mitt fina bänkpapper! Så stolt som jag var. Sjukt!

Oh well, just nu låter jag som en gammal kärring. Men på nått sätt är det ändå sant. Fast å andra sidan kommer mina barn inte veta något annat.. Dom får ha hästar som bakgrundsbild på sin dator ;)

Btw, har torrhosta som fan! Det kliar i halsen. Skulle dö för en halstablett just nu. Jag var idiot som glömde dom imorse. God natt!

Jul. 30, 2013

Måndag.


Vaknade med jordens huvudvärk och ont i halsen. Blev bättre på eftermiddagen, tack och lov!

Jag och Mickis har käkat glass på "Galna glassen" , gjort tacos och packade med fiskespö, kortspel och godis. Sen drog vi till Mellandammen och myste :) vi tände ljus på bryggan, åt chips, fiskade och spelade kort. Hur mysigt som helst! Superfin kväll :)

Nu ligger jag och min man i sängen och kollat på film. Jobb imorrn kl 08 till onsdag kl 18. Mindre kul :( långt pass! Ledig några timmar sen kör jag ett 24 timmars pass. Yeeeey!

Nu måste jag försöka sova. Puss å kram