Söndag.


Bråvalla var grymt! Rättelse Avicii var grym, jag är kär i honom. Han började sin spelning med "wake me up" jag grinade, skrattade, hoppade aa, allt på samma gång. Visste inte vart jag skulle ta vägen! Love ❤

Dagen igår var rolig, jobbig, blöt, irriterande, perfekt och bäääst! Fick stå och hoppa till Avicii med min bästa vän, kan inte bli bättre :)

Idag har jag och min kärlek legat i sängen hela dagen. Ätit pizza, kakor, popcorn och jordgubbar. Goooott!

Trodde att jag skulle jobba imorrn, men det är på tisdag. Så jag är ledig en dag till :) yeeeey!

Puss å kram

1

Överallt och ingenstans!


Kom hem ifrån jobbet vid 9, då åkte vi och åt frukost. Hann vara hemma i 30 min innan det var dax för frissan. Var där i ca 3 timmar :O åkte till mamma, åt lunch, ner till systemet, hem till Bergis och hjälpa henne med tältet, hem, fixa mat och sen kom Anna <3

Glömde min laddare på jobbet, har fått ladda korta stunder i bilen.

Min man är jättedålig. Så just nu får jag vara jour åt honom. Sprang nyss ner och fixade ett glas med yoghurt, juice och vatten. Han kräver en hel del den där herrn! Jag är helt slut. Sov inte mycket på jobbet inatt. Så fort någon ska gå på toa vaknar jag. Lyhört som FAN!

Stänga ner datorn och sova nu då. Puss å kram

Woooork!


Ligger i sängen på jobbet, inget ovanligt direkt. Eller jooo, ovanligt att sova här på en veckodag. Jag hänger ju oftast här när det är helg. När mina vänner är ute och har kul, då ligger jag här och räknar får.

Började 15 idag, har inte fått mycket gjort innan dess. Besiktade min bil. Fick kommentarer på en damask och mina halvljus. DET SOM HAG HAR BETALAT Lindbloms för att fixa! Ca 2500 för ingenting. Lämna inte in bilen där. Folk kan säga vad dom vill, Volvo är dyrt. Men där blir det iaf fixat!!

Försöka sova nu. Upp kl 06! Hårt att gå upp tidigt om ni frågar mig..