Torsdag.

Den här veckan har gått för snabbt. Det är bara för att jag har varit ledig. 
Måndagen städade jag hela längenheten. skrubbade varenda litet hörn med klorin. Nu är ordningen återställd :) Finns inte ett spår kvar av lördagsnatten. Tack gode gud för det!
 
Igår var jag överallt och ingenstans. Fick en massa gjort :) På kvällen kom våra grannar över och åt tacos. Mysigt :) 
 
Vid halv 9 la vi oss i sängen och kollade på tv. Efter några minuter hör vi värsta smällen! Jag och M springer ut, han i bara mjukisar och jag i handduk och gummistövlar. Vi ser att det är en tankbil som brinner 100 m ifrån huset. M springer in i garaget och hämtar en brandsläckare. Jag får panik, ser framför mig hur tankbilen exploderar när M är där. Så jag springer in till våra grannar och skriker "M springer dit, tänk om den exploderar!!!" dom bara skratta åt mig. Handduk och gummistövlar liksom.. Såklart tror jag att jag kan rädda honom, så jag springer efter honom. Såg liksom hur jag kastade mig framför honom om det skulle explodera! HAHAHA!!
 
Tanken var god iaf ;)
 
Snart ska mamma och jag på massage och senare ska vi ut och äta i Kumla med mormor, morfar, mamma, pappa och min lillebror <3
 
Imorn har jag och M varit tillsammans i 4 år. Lite till och från, men i det stora hela är det ändå 4 år. 4 år av en del sorg, hat men en jävla massa kärlek <3
 
 
1

Söndag.

Lördagen blev en katastrof. Tack å lov så har jag min älskling som räddade mig. Jag tål verkligen inte sprit. Har aldrig mått så dåligt som inatt/idag. Har bott inne på toaletten.. Ofräsch tjej!

Vid kl 18 kunde jag äta och behålla maten. Äntligen! Lite mat räddade min kväll. 

Vi var ut till Kumla en snabbis, bara för att röra lite på oss. Har annars legat i sängen hela dagen. Värdelöst. Jag ska aldrig mer bli så där full. Nu kollar vi på film och äter godis. Myskväll ❤️ 

Puss å kram

Fredag.

ART hela dagen idag igen. Måste bara säga att jag har en helt fantastisk klass! Alla är så underbara ❤️ Jobbat i grupp, haft lektioner och rollspel. Spännande och krävande! 

Efter skolan åkte jag till Brittis. Jag och min fina vän gick ner på stan, åt mat och drack vin. Supermysigt! 
Gick hem, bakade och drack mer vin. :)

Jag är jättetrött, ligger redo i soffan för att sova. Brittis man däremot vill spela dator. Han är bananas med musen. 100 klick i sekunden, slå de ni ;) 

Puss å kram!
1