Måndagen den 28 april.

Efter att ha suttit inlåst ifrån kl 07-22 är jag rätt så trött! Har haft en bra dag på praktiken 😃 Sista veckan på denna avdelning. Känns rätt så surt 😔 Har ingen lust att byta! 

Har inte gjort nått annat än att hängt på Sundbo idag. Ska bli så skönt att få lägga sig i sängen nu! Imorrn blir det lite sovmorgon. Ska till tandläkaren och sen praktik igen. Fick ändra om schemat eftersom jag fick jobb på fredag. Behöver varje extra peng nu! Tänderna kommer inte vara billiga att dra ut 😭 

Sov så gott Söndag 27 april.

Fy sjutton vilken dag! Solen lyser och det är nästan helt vindstilla ☀️ Ingen kan vara gladare än jag. Plus att jag är ledig oxå 😃 

Idag på fm träffade jag min älskade lilla tjej! Herregud vad jag har saknat henne. Alltid lika glad och positiv, får sån energi av henne ❤️ 

Just nu sitter jag och solar. Ska snart göra mig i ordning för middag och bio i Uppsala. Tänkte ta mig ut på en springtur innan. Men jag fastnade i min solstol ☀️ Have fun in the sun!


Lördag 26 april.

Imorse när klockan ringde var jag mer död än levande. Han jag bor med och hans kompisar fattade inte alls att jag var tvungen att gå upp tidigt. Kl 12 inatt rasslade dom in och härjade i ca 45 min. Jag var verkligen på toppenhumör...not! 

Respekt och sätta sig in i andras situationer är nått killar överlag tydligen har svårt med. 

Dagen på praktiken har gått i ett!! Vi har gymmat, städat, lagat mat, fiskat, åkt ut med båten och grillat, spelat kort, kollat på gladiatorerna osv. Jag är helt död nu! 
Skulle behöva dö ett tag imorrn, men ikke! Fullt upp ifrån morgon till kväll. Ska bli kul, men på måndag väntar ett 15 timmarspass. Det kommer kännas! 

Sov så gott. 😘