Söndag 31 augusti.

Fullt upp! Igår jobbade jag på Sundbo 9-23. Så mycket bra folk som jobbar där  😃 När jag kom hem bar jag själv. Micke jobbade natt. Så jag sov som en prinsessa över hela sängen 😉 

Imorse blev det en riktig mysmorgon


Behöver inte säga så mycket mer 😃 

Nu är jag påväg till Mickis. Vi ska äta lunch och snacka lite skit. 💜 

Ha en fin söndag!


Säters mentalsjukhus.

Eller iaf det gamla mentalsjukhuset.

Skitläskligt, men så jäkla intressant. 
Vi har varit på studiebesök idag med klassen. Det var en som berättade om Säter och hur det drevs förut. Dom kunde få sitta fastspända i vattenbad i flera dagar. Tillslut badade dom i sin egen avföring! Tänk hur kroppen ser ut efter 5 dagar i ett badkar. 

Var även en kvinna som sydde på en klänning i 10 år. Hon blev kär i en läkare så hon sydde in hans namn i blommor på klänningen. Det var en bröllopsklänning, som hon skulle ha när läkaren och hon gifte sig. Dock var han ihop med en annan vilket hon hatade. Så under släpet på klänningen hade hon sytt in ordet "bödel" överallt. Hur läskigt är inte det?! 😳 


1

Söndag 24 augusti.

SNART ÄR DET LÖN 😍 
Så fattig som jag är nu är sjukt. Jag har letat pant, jag har växlat in alla trisslotter jag hitta hemma, har använt rabattkuponger, har använt bonusen på Coop-kortet osv osv.. Sjukt!! 
Inte lätt att leva på 4000 en månad.. Well, nu får jag pengar iaf 😃 

Har jobbat hela dagen på Sundbo, kul! Sover nu sista natten innan jag drar till skolan imorrn. Ser inte fram emot imorrn.. Ska ha Beroende-kursen och den är såååå tråkig! 

Kändes så konstigt igår.. Bröllopsfesten var i en församlingslokal i kumla. Där hade jag, Big och Lina idrott när vi var små. Har inte varit där på hundra år. Var som att jag blev ett barn igen. Var där med mina bästisar liksom ❤️ Helt sjukt! Jag älskade det! Jag älskade varje sekund av igår!! 

Nu ska jag sova! Tror att min man saknar mig där hemma ❤️ 


I love him!


1