Måndag 29 december.

Jag är inte på bättre humör. Vaknade upp argare än när jag la mig. Fantastiskt va? 😡 

Idag åkte JAG till Västerås för att kika efter bebisgrejer. Sånt skit som man behöver liksom. Hitta ingenting! Vet knappt hur en jävla badbalja ser ut. Så jag la ner det helt! 

Köpte ett jättefint halsband till Astrid med en namnbricka på! Nu står det att hon heter Astrid och mitt mobilnummer 👍 kommer hon bort nu, då jäklar!

Kom hem till ett kaos! Barr överallt. Så nu kasta jag ut den där jävla granen. Nu är julen slut!
Vilket glatt inlägg. Yey! 

Blir så arg på mig själv..

Vissa människor kan verkligen krypa mig under skinnet och jag blir så frustrerad på mig själv att jag låter dom påverka mig så mycket.. 
Jag borde veta bättre. Men jag kan inte styra det, jag kokar! 

Längsta dagen på länge alltså. 
Var hos Mickes syster på eftermiddagen. Lämnade julklapparna till kidsen. Blev så glada ❤️ 
Sen gjorde jag och M mat. Vi har en stekplatta, som vi har använt typ 3 ggr. Idag stekte han kyckling på den. Alltså det blir PERFEKT! Vilken skillnad alltså om man jämför med stekpannan. 👍 

Åkte till Maria på kvällen 💕 Min favorit prinsessa sov, så henne kunde jag inte pussas med! 1

Söndag 28 december.

Mina nya bestick och gratängformen 
👍 

På morgonen tog jag och Astrid en promenad på isen ☀️ Hon sprang efter mig, fast hon höll sig i vassen. Nu är hon helt slut! Just nu dricker jag kaffe i soffan och läser boken "Kirre". En uppgift vi fick från skolan. Jag har läst den tidigare, fick den av mitt förra jobb. Superbra! Alla borde läsa den. 

Vore supermysigt om jag kunde elda i våran kamin. Fast har man 48 grader inne, så känns det vääääldigt onödigt. Alltså jag bryter ihop i mitt egna svett! Hatar att han jag bor med fryser jämt!! 😡