Kan inte sova.

Min man har många smeknamn, idag har jag kommit på ett nytt "terror". Han är verkligen ett PAIN IN THE ASS på kvällarna. Han snor åt sig tv-dosan, bytet kanal och höjer volymen. Efter 3 min somnar han. Där ligger jag med ett dåligt program och svinhögt så jag INTE kan sova. 

Så jag har städat här nere. Terror betättade idag att han hade fixat diskmaskinen. Men den funkar inte iaf. Diskar med bara kallvatten, inget blir rent. Jag har betalat räkningar, tvättat kläder, vikt tvätt och plockat upp ur kartonger. Sakta men säkert så går det framåt! 

Mitt internet på telefonen är dött. Så hänger jag inne i tvättstugan vid fönstret kan jag sno grannens wifi. Kul å hänga här inne liksom... 

Hoppas ni sover gott 😃Terror = pojken med guldbyxorna.Måndag 30 juni.

Så grym dag 😃 soooovmorgon! Vaknade till när Peakis pussa mig hejdå, sen somnade jag om till kl 10. Looovely!

Åkte till Kumla för att pussa på min katt. Herregud va jag har saknat honom ❤️ Min mysbebis! Klockan 15 hade jag och mamma en massage bokad. Så skönt! 
När jag kom hem la jag mig i badet och läste. Perfekt dag! Min chef ifrån Salbohed ringde idag oxå. Börjar kl 14.30 imorrn. Trodde det var 9.00 så jag har hela dagen off imorrn. 👍 

Snart ska jag och Peak till Kumla och äta mat 😃 ha en fin kväll! PussVill haaaaa!!! ⬆️Söndag 29 juni.

Söndagen har gått och jag har jobbat hela dagen. Blev 110 timmar denna vecka. Känns skönt att monsterveckan är slut! Har jobbat tillsammans med min klasskompis idag igen, jättekul!
När hon åkte hem fick jag ett jättefint sms av henne. "Hej 
Du jag måste bara säga att jag tycker att du är otroligt duktig på det du gör. Du är riktigt bra som behandlingsassistent !! Tycker att du förtjänar att höra det !! Grymt jobbat igår. Ses på tisdag. Snart är du hemma och ledig 1 dygn :) " alltså bästa 😃 blev så glad, tänk va lite beröm kan göra!

Imorrn är jag LEDIG! Jag och mamma ska på massage. Hur skönt är inte det då?! Heeeelt underbart 😃 

Försöka sova nu så jag inte sover bort hela dagen imorrn. Puss å kram!