Söndag.

Jobbade till kl 16 igår. Superbra arbetspass :) 
När jag kom hem var det öl och grillning hemma. Hängde med dom ett tag, somnade kl 21! 

Idag var jag upp kl 8 åkte ut till mina föräldrar i Kumla och åt frukost. Vi åkte direkt till Västerås efter frukosten. Köpte matbord och stolar. Superfint :) 

När jag kom hem stressade jag till träningen. Kettlebell i 60 min. Kuuuul :D ställde mig på vågen idag. JAG HAR GÅTT UPP I VIKT istället för ner! M försökte peppa mig "det är muskler Sofia." Meeeeen jag vill inte gå upp, jag vill gå ner!! :( känner mig lite deprimerad faktiskt.. Fick en chock! 

Nu har jag duschat och smort in mig. (Googlade ordet smort och det är tydligen rätt?!) nu luktar jag kokos och vanilj :) ikväll ska vi grilla igen. Älskar grillat :DHar aldrig blivit så svettig som idag!

Fredag.

Alltså vilken vecka! Intensiv vecka, dagarna har gått i ett. 

Måndags - skola och hockey.

Tisdag - självförsvars kurs på Sundbo. Jag var helt blåslagen efter den dagen. På kvällen var det kettlebells träning. 

Onsdag - ledig. Pluggade och storhandlade.

Torsdag - tenta, plugga, tvätta bilen, tvätta kläder och tränat kb. 

Fredag - träningsvärk i magen!! skolan idag. Fick tillbaka vår tenta i kbt. Jag kirra ett till VG :D sååå glad! Åkte tidigare ifrån skolan för att hinna till jobbet. Slutar imorrn kl 16. Lååååångt pass. Extra pengar! Helger är alltid bra att jobba. Älskar OB :) 

Ha en fin fredag! 
15 år och vinst.

24 mars. Idag skulle min bebis fyllt 15 år. ❤️ Saknaden är enorm!

Skola, helt värdelös dag. Fick iaf reda på resultatet på neuropsykiatriska funktionshinder. And I nailed it! 👍

Hann hem, ställa i ordning allt i "köket" efter att jag oljade in bänkskivan igår och dammsuga och duscha innan Mickis kom. Halv 5 drog vi till Gävle.

Första perioden var Färjestad helt kassa. Små ballerinor på isen. Andra perioden blev det bättre. Dock för många utvisningar! Sista perioden ledde dom med 3-2, när det var 6 min kvar av matchen kvitterade Brynäs. Blev förlängning... Jag var måttligt road! 
Fjärde perioden var jag inte road alls. Men då efter ca 6 min gjorde Färjestad det avgörande målet och vann :D bye bye Brynäs, hello sm-guld! Inte en men snaaaart :D egentligen så bryr jag mig inte så mycket om sm-guld. Att fbk slog ut Brynäs gjorde ALLT! Sura miner i bilen på väg hem ;)

Nu sovdax. Klockan ringer 05.45 ska vara ute på Sundbo hela dagen imorrn. Självförsvar!