Men woohooo!

Idag fick jag tillbaka min andra analys. Fick VG på den oxå 😃💪 Känns fantastiskt skönt! 

Har pluggat hela dagen. Verkligen HELA dagen.


Kl 18 ska jag bättra på mina rumpmuskler. Då ska jag träna kettlebells 😃 Längtar! Måste se nått annat än mina tråkiga papper! 

Snart kommer min vuxnabebis hem. Han är sjuk och nu är det illa! Feber så han knappt kan röra på sig. Det är inte lätt å vara kille när dom är sjuka. Herregud alltså..! 

Tisdag 30 september.

Helgen gick fort!

I fredags var jag på länsdans här i Sala. Fick träffa världens underbaraste tjej! Herregud va jag älskar henne 💕 
Länsdansen var kul! Alla är så glada, jag bara älskar det! 

När jag kom hem var Diana, Daniel, Ester och Marlon hos oss. 💜 Vi åt pizza och umgicks på kvällen :) 

I lördags fick lilla Marlon åka grävmaskin med Micke. Lilla M var mycket stolt efteråt :) På kvällen kom Anna och Andreas över och åt tacos. Supertrevlig kväll :D 

På söndagsmorgonen åkte D, D, M och E hem. Jag och M åkte till Västerås och köpte ett utespa. Sjukt va dyrt det är! För lite bubblor... 😡 

Igår hade vi grupparbete i skolan. Ska skriva en berättelse om en persons livshistoria. Ifrån uppväxten, där personen hamnar snett, brottet, häktet, anstalten och slutligen frivården. Frivården är svårast.. Så där gav vi upp. Vad gör frivården? Någon som vet? 

Sova lite till nu. Sen ska jag plugga hela dagen. Tenta på tisdag. 😳 Torsdag den 25 september.

Vilken dag! Blev väckt av min älskling vid 06. Då kom han upp med macka och kaffe till mig. ❤️ Att så lite kan göra så mycket! Herregud va jag älskar honom. 

Kl 09 träffade jag min älskade Anna för mer frukost. Suuuupermysigt 💜 Sen följde hon med som smakråd. Behövde nya jeans. 

Har sedan storhandlat, köpt blommor, planterat och lagat mat 😃 Idag åt vi fisk, potatis, ärtor och citron och dillsås. Jättegott! Jag är en hejare på att laga mat när jag väl vill! 

Nu har jag släpat med mig mamma på en kettlebell träning. Ska bli kuuuul! Puss å kram