2hg.

Min plutt har gått upp två hg sen i lördags. Lovely 💕 
Snart är han tillbaka på sin födelsevikt. 
Dom undersökte honom grundligt idag oxå och allt såg bra ut. 

På vägen upp till våning 6 hoppar det in två par. Båda ska till olika våningar under oss. Så hissen får tokspel och fastnar. Vi står och hoppar mellan två våningar. Jag får PANIK! Var en pyttehiss oxå, så vi stod på varandra. Jag började svettas och grina. Idioterna bara står där och fattar ingenting. Jag ber dom trycka på "ring" knappen, så vi får hjälp. Dom bara står där och trycker på alla knappar som går förutom just den knappen. Hissen fuckar ännu mera och jag blir mer hysterisk. M försöker lugna mig, men jag var redo å dö! Tillslut får idioterna upp dörren med mickes hjälp. Jag trycker ut dom framför mig och tar trapporna. Jag åker aldrig hiss på sjukan i Västerås igen! 

På eftermiddagen kom Madde hit. M rymde iväg med Sumo och var borta med honom i 3 timmar! Snacka om långpromenad. Nu ska vi till Kumla och fika. Puss å kram!Mamma och älskling.Pappa matar Sumo. Kolla händerna 😍
1

God morgon måndag ☔️

Vart är solen?! ☀️ 

Svullnaden på min fot har gått ner massor! Jätteskönt. Kan nästan ha vanliga skor på mig nu 👍 
Däremot är min rygg helt förstörd. Vet inte vad jag ska göra? Trodde det skulle bli bättre när han kom ut, men det har bara blivit värre! 😢 Känner mig som en pensionär! Jag är snart 25 år och har krämpor som en tant. Illa! 

Idag ska vi till Västerås igen som sagt. Tar ju ett tag å göra i ordning sig nu. Så jag måste sätta igång typ nu! 

Min kropp återhämtar sig snabbt. Min mage har dragit ihop sig massor! 
Mina bröst är som bomber. 


Min rumpa har verkligen krympt. Bilden är som sagt från igår. Känns som att magen är mindre idag! Känner man på den är den helt mjuk och tom. Jättekonstig känsla! 😜 

Ha en fin dag! 😘
2

Söndag 29 mars.

Jättejobbig dag! 
Eftersom han inte tar bröstet får jag pumpa och det tar tid. När han ätit ska det kräkas, bajsa och sen blir det gråt igen. Då har jag inte hunnit diska sakerna och pumpat nytt.. 
Då ska jag hinna med det och på den tiden gråter han ihjäl sig! 
Så börjar det om igen.. Från att inte vilja äta alls, till att äta hela tiden! Det är jag iofs glad för ☺️ Vill inte att han ska svälta! 

Imorrn ska vi på återbesök igen. HOPPAS att han har gått upp i vikt då 😊 då har allt mitt kaosande och stressande varit värt. 

😘