God kväll 🌙

Dagen blev inte alls som planerat.
Viggo sov i tre timmar ute på trappen. Så jag hann storstäda 👌🏼 så himla skönt att ha det gjort. 
Frida ville att vi skulle åka till Avesta badhus på eftermiddagen. Så vi drog dit! Vi badade i 2,5 timmar. Viggo älskade det 💕 Frida tänker verkligen på allt. Hon hade packat med fika till allihopa. Supermysig eftermiddag verkligen. Tack ❤️ 
Älskade barn! 

På vägen hem kände jag att jag var jättesugen på köttbullar & mos. Vad tror ni står på bordet när jag öppnar dörren? Jo, köttbullar, mos & sallad! Han kan nog läsa mina tankar. 
Viggo vägrade somna. Så vi fick natta honom i omgångar. Klockan 21 lyckades Micke äntligen! Två timmars övertid för lilla V 💤 Hoppas på sovmorgon imorgon. Meeeeen det tror jag knappast. 

Just nu sitter jag med en ansiktsmask. Har fått jätteproblem med min hy. Har tydligen rosacea så inte så konstigt att mitt ansikte ser ut som det gör. Fick rådet att testa receptfri salva på Apoteket. Hjälper det inte får jag annan utskriven. 

Sovdags! 

God morgon fredag 🌸

Detta var för ett år sen 💕 
Min lilla korv! 


Viggos femte tand är på gång. Han bökar runt som aldrig förr på nätterna. Jag är helt färdig på morgonen när det är dags att vakna 💤 Imorse vaknade jag fullt påklädd med sminket kvar.. Fick inte lämna sängen igår. Då blev det skrik och panik. Så jag somnade så där. Var tvungen att hoppa in i duchen det första jag gjorde nu på morgonen. Känner mig sååå mycket fräschare. 

Idag måste vi vara hemma på förmiddagen. Pappan i familjen kommer hem flygandes i en helikopter. Det måste vi ha bildbevis på! 🚁
Annars idag måste vi köpa nya stövlar till Viggo. Förhoppningsvis ska vi träffa Frida, Ludvig & Nelly oxå. 💕 

Torsdag 28 april.

Var jag inte deprimerad innan så blir jag det nu! 🌧 Tack gode Gud kom Maria, Svea & Elsa hit på förmiddagen. Skulle bara dricka en snabb kaffe. Blev häng från 9-16 ! 💕 
Så glad att vi har er!!

När vi kom hem tog pappa med sig Viggson ut. Dom städade på gården & jag fick pyssla inne. Ikväll får vi lägga oss i en renbäddad säng. Lovely! 

Händer inte så mycket annars. Vi pusslar för att få ihop vardagen när vi båda jobbar & Viggson inte har någon plats på förskola än. 1 augusti är det dags för inskolning. Just nu känns det jättebra. Hinner ändras! Kommer få panik när det väl är dags. Det värdefullaste jag har ska någon annan ta hand om. Älskade älskling!