Äntligen tisdag ❤️

Idag åker jag & min lilla älskling till Norrköping. Vi ska fira halloween med våra bästisar. Har slagit på stort. Jäklar va vi ska fira ;) 
Imorgon ska vi förmodligen ta oss till Kolmården, det ska bli kul! 
Vi kommer tyvärr åka hem redan imorgon. För på torsdag har jag ansiktsbehandling & på fredag ska håret ÄNTLIGEN fixas hos Hair by Linn 🙌🏼 bra vecka!! 

Nu ska vi börja göra oss i ordning så vi kommer i väg i god tid. Ha en fin dag! 

(null)

Söndag 29 oktober


Sega dag! 
Micke har legat på soffan exakt hela dagen. Man blev förvånad när han väl rörde på sig. Jag förstår att en utekväll inte är värd för honom längre. Ligger man svindålig i soffan en hel dag är det definitivt inte värt det. Han mår dåligt. Är i vägen för oss. Ingen bra kombination.. 

Iaf så har det varit mer action på mig. Jag har rensat ur bland Viggos leksaker. Flera sopsäckar med leksaker. Så skönt att få bort massa gammalt. Jag har putsat alla mina fina ljusstakar, tvättat massa tvätt, bäddat rent i sängarna & lagat mat. 

Nu på kvällen beställde jag halloweenkläder till mig & Micke. Viggo har bestämt att han ska ha "halloweenparty". Så, jag kommer vara pumpa & Micke Batman 😂 


(null)

Så här snygg kommer jag vara på lördag 😂


God morgon ☕️

Idag vaknade vi vid 05.. Why?! 😴 
Viggo tyckte att vi sovit klart då. Inte jag. 
Låg i sängen & drog oss en stund innan vi gick upp & satt på kaffe.. helgmornar ❤️ 

Igår gjorde vi hemmagjord pizza. Hur gott som helst. på kvällen kom Viggos kompisar över, trots att jag varnat om ögoninflammationen! Barnen hade jätteroligt. Viggo behövde verkligen leka av sig. 
Han somnade så fort kompisarna åkte hem. Jag mös ner mig i soffan & pratade med Madde i telefonen. Hon ska fotograferas idag med sin häst av en jättebra fotograf. Jag ska boka tid för Viggo oxå eftersom någon förstörde hans dagiskort (bitter än). 

Idag skulle jag vilja hitta på någonting. Kanske baka nått gott. Vi får se hur det blir med det. 

Igår gjorde jag ett bra köp. Ta 3 betala för 2 på mini rodini. Köpte mössan jag velat haft länge. Men har varit för snål. Nu slog jag till! 

(null)

(null)

(null)