Fredag 29 september.

Vilka dagar jag har haft! 

I onsdags gick Viggo till dagmamman, allt hade varit bra fram tills vi hämtade honom. Han blev hostigare, tröttare & segare. 
Så Viggos morfar fick vabba på torsdagen. 

På torsdagkväll när jag hämtade Viggo efter 12 timmars jobb hade han superhög feber. Han ville bara hem! Det har ALDRIG någonsin hänt. Att han vill åka hem från sin mormor & morfar. Så vi åkte hem & han somnade i soffan direkt. Vi sov till 8.30 imorse. Helt underbart ❤️ 
När han vaknade hade jag en mycket pigg & glad bebis! 

Micke har jobbat natt, så han kom hem på förmiddagen med massa god frukost. Det gillar vi! Efter frukosten åkte jag i väg, FRUKTANSVÄRT nervös.. kan berätta vad jag har gjort senast onsdag ;) woohooo!!
Köpte med mig tårta & presenter hem till mina killar. Vi firar namnsdag här idag ❤️ 
Så mysigt med alla dessa traditioner! 

Idag blir det bara lugnt. Tacos & mys ikväll! Det behöver vi. 


Tisdag 26 september.

Nu har äntligen febern lagt sig. 

Nu är lillkillen endas hes. Annars hur pigg som helst. Det gillar vi 👏🏼
Hatar när han inte mår bra 😔

Igår var vi till BVC. Han var otroligt verbal. Hon frågade om han sätter ihop två ord. Det har han gjort sen länge. Viggo berättar historier. Alltså flera meningar, vilken hon oxå fick höra. Viggo räknar till 10 både på svenska & på engelska. Säger alla färgerna dock på engelska, så det fick vi lite bakläxa på. Hon sa "grön bil" Viggo svarar "Nee, green truck" 
Hon var iaf imponerad! Han kunde så mycket mer än de flesta 4åringar. Så det var kul att höra. Han är ju otroligt duktig med sitt tal. Härmar efter ALLT. Som för någon vecka sedan såg han en reklam för mascara. I reklamen säger dom "make up"
Igår plockade han upp min mascara & sa "mammas make up". Att han minns & kan koppla ihop. Tänk om man kunde lära sig i barnens takt. Va smart man skulle vara! 

Dock finns det nackdelar med allt såklart. Mitt uttryck för det mesta är "shit". Det är Viggos uttryck nu oxå.. den är väl så där. JAG måste tänka på mitt språk otrolig mycket. Micke svär sällan. Det är mer jag. Så när viggo säger något fult ord kan jag med säkerhet säga att han har hört det från mig.. 

Idag har vi bara varit hemma. Viggo sov hela förmiddagen, så jag passade på att rensa hemma i köksskåpen. Herregud va jag hamstrar. Vem fan behöver ha 12 stekspadar?! Eller 18 nappflaskor? Eller 15 haklappar? Inte vi iaf.. så i helgen får jag ta en sväng till returen med allt skit. Blev 2 svarta sopsäckar. Galet!

Imorgon är det jobb igen. Blir två mördardagar nu. 06.15-17.30 & torsdag 06.15-18
Jag är laddad! Skulle verkligen behöva åka till Västerås för att uppdatera min garderob. För vet ni? På fredag ska jag göra något som jag är fruktansvärt nervös inför! 😍 

Nu är det dags. Nu ska jag sova. God natt!


Måndag 25 september.

Sjukhelg delux. 

Viggo har varit seg hela helgen, natten till lördagen kom febern. & i går blev han jättehes. Han säger att han inte har ont i halsen. Men han tar sig där hela tiden & vill inte äta någon mat alls. 
Tycker så synd om honom ❤️

Igår började morgonen med sovmorgon (för mig) & när jag väl kom upp hade Micke fixat scones, ägg & bacon. Han kan han! 
Sen hade vi allihopa en riktig städdag. Jag tvättade tvätt tills tvättmaskinen pajade. Sååååå mycket tvätt. 
På eftermiddagen tog vi en cykeltur, pantade, lagade mat & åt lite godis. 
Sen somnade jag & V innan klockan 20.30

Idag kommer jag åka från jobbet vid 10.30 eftersom lilla Viggo ska till Bvc idag. 
Inte pigg idag heller, så han kommer vara med Micke en stund på jobbet. Titta på grävmaskiner, lastbilar & annat kul... 😅