Torsdag 31 maj.

Wow va det händer saker just nu. Det är fullt upp med det mesta & jag älskar det. 

Jobbet har gått bra idag. Dagarna går så otroligt fort. Det är förmodligen för att vi har så mycket att göra så man knappt hinner kolla på klockan. Jag gillar det. Bättre det än tvärt om.. 

Cyklade till jobb & dagmamman imorse. Så härligt att kunna cykla. Eller egentligen inte. Jag hatar verkligen det, men jag spar pengar & på miljön. Plus att Viggo njuter av varje sekund. Så det får vara värt det! 

Efter jobbet tog jag & v en cykeltur till Ica. Hämtade ut Viggos supersnygga glittervans & min jacka. Jag känner mig sjukt osäker. Meeeen så svårt att hitta en jacka jag tycker om. Det har alltid varit ett problem för mig. Så jag tror att det blir en keeper. Kan vara roligt att ha någon annan än min lättviktsjacka som jag har i alla väder. 

(null)

Vad säger ni? Behålla? 

Viggos skor är iaf säkrade! Vill ha lika 😍 

(null)

Onsdag 30 maj.

Vilka underbara dagar vi har ☀️ Jag njuter till fullo! 

Idag efter jobbet tog vi vår andra tbe-spruta. Viggo var så himla duktig. Så jäkla imponerad! Han blir ledsen, precis innan. Men går över så fort det är klart. Idag blev han så lättad att det var över att han gav sjuksköterskan en puss! Plutten. 

Vi åkte direkt till Västerås, mötte upp Micke, köpte leksak & åt på pizzahut. Den lilla mannen var nöjd! Hemma lekte vi med de nya leksakerna tills han somnade. Blev en lugn kväll för oss föräldrar. Behövligt! 

Bed time. Imorgon väntas nya utmaningar.. 

(null)

Tisdag 29 maj 🌻

Jag lyckades somna till efter kl 04. En timme senare vaknade Viggo & så var dagen igång.. Idag har jag varit seg. Trött & allmänt less. Min mage är så uppblåst verkligen hysteriskt uppblåst. Viggo har någon crazyfantasi om gravida. Han tjatar hela tiden "kan du ha stor mage?" Vi har kommit på honom flera ggr när han sitter & tittar på videos på youtube när gravida kvinnor hoppar omkring & dansar till barnsånger. Han älskar det. Jag tycker det är creepy. Sååå ingen har varit mer nöjd än han nu när det ser ut som jag är gravid i 9 månaden.. 

Vi har inte alls gjort mycket idag. Micke & hans farbror kopplade el till altanen. Jag & Viggo städade. Eller jag städade. Han rev fram. 

Nu till något kul. Viggo är helt blöjfri på dagarna! Så himla duktig. Det hela började med skavsår efter blöjan. Efter det har han varit helt utan. Så himla duktig! Känns skönt, mest för honom! För mig har det aldrig varit någon grej att byta blöja. Det bara går av farten. Är så glad för hans skull nu, att slippa ha den där varma, klibbiga blöjan på sig. 

Jobb imorgon, sen tar jag & v sista tbe-sprutan. Han har valt belöning efteråt. Åka till Västerås, köpa en leksak & äta på pizzahut. Helt ok! Är man duktig hos doktorn får man belöning, så är det bara. 

Sov så gott! ✨

(null)