Torsdag 15 november.

Vilken himla bra arbetsdag jag har haft! Jag har haft massor att göra, men det har varit kul, det har bara flutit på & dagen var slut innan den ens hann börja. 

Kom hem vid 17, lagade mat & avslutade dagen med nått dansspel med Viggo. Superkul! Man blir jättesvettig & har roligt samtidigt. Perfekt! 

Viggo var för övrigt helt lyrisk över att få komma tillbaka till "skolan" (dagmamman) igen. Så som han har längtat. När vi åt mat pratade han hur mycket som helst om vad dom gjort, vad dom har lekt, ätit & sagt. I en timme satt vi & lyssnade på alla hans historier om dagen. Det resulterade även i att han åt 6 fiskpinnar, potatis & paprika. Det händer aldrig annars. Han äter en grej & inget mer. Idag bad han om mer mat & det händer vääääldigt sällan. Vi blir så glada när det händer saker angående maten. Att han äter mer & faktiskt vågar testa annan mat än bara köttbullar & korv. Det här kräsna & rädd för mat kommer absolut inte från mig. Jag äter allt, precis allt. Vissa saker är godare än andra. Men i princip så går allt ner. Micke är däremot kräsen. Otroligt kräsen. Allt ska va torrt, ingen sås, inga grytor, gärna inte fisk. Osv.. fick Micke bestämma skulle han leva på bacon & makaroner. Han skulle varva med nudlar någongång i bland. 

Stugan då.. mäklaren har hört av sig. Vi ville veta specifikt vilka datum stugan var uthyrd. Vi som som svar att om vi la mer än utgångspriset kunde säljaren riva kontrakten med de som skulle hyra. Anledningen till att vi skulle ge mer var för att säljaren kunde ge lite kompensation för "sveda & värk" till de som skulle ha hyrt. Well no. Vi kommer inte lägga ett högre bud. Vi har iaf bestämt att vi kommer lägga bud (men inte högre än utgångspris), sen får de helt enkelt bestämma om de vill sälja eller behålla. Verkar inte vara så hett för andra att köpa stugan så, upp till dom helt enkelt :) 

Nu är det äntligen sovdags! 
FREDAG IMORGON 🥂

(null)

Tisdag 13 november.

Intensiv dag, jag gillar när det händer något hela tiden. Då går dagarna så fort! Helt plötsligt var kl 16 & jag fick åka hem. Det var naaaajs ✌🏼 

När jag kom hem möttes jag av blommor, choklad & färdiglagad mat. På riktigt, han är fantastisk! Viggo har varit med micke hela dagen då han fortfarande inte är pigg. Eller pigg egentligen, det är andningen som är otroligt tuff. Han får jättesvårt att andas när han rör sig det minsta. Jag hatar det, får sån panik när jag hör hur kämpigt det är. 
Iaf så hade Viggo varit fantastisk att ha med sig idag, så Micke åkte & köpte lego för halva lönen. Det var dom julklapparna det.. & jag som älskar att bygga lego blev ju manisk. Jag höll på i fyra timmar med att få ihop nån jäkla polisstation. Blev ju inte lättare av en liten man som rev allt konstant. Men som Viggo säger "så kan det bli." 

Nu här under kvällen har andningen blivit mycket kämpigare, så vi funderar starkt på att åka in. Sist vi var på återbesök tyckte läkaren att vi kunde dra ner på medicineringen, vilket vi gjort. Men blir han så här dålig av en förkylning vet jag inte om jag kommer dra ner så mycket mer. Snarare öka på igen. 

(null)


Måndag 12 november.

Någon dagmamma blev det inte iaf.. Viggo vaknade upp med en dunderförkylning, den otroligt jobbiga astmaandningen & hosta. Stackars! Han fick bli hemma. Jag vabbade inte idag. Ganska skönt att få komma till jobbet & träffa alla grymma kollegor. 

Bra dag på jobbet, lång dag. Åkte inte hem förrän vid 18. Måndagar blir oftast längst. Det blir med andra ord en rivstart på veckan. 

Jag kom hem till ett dukat bord (lyx). Iofs var det en kebabtallrik som väntade, men ändå. Jag slapp laga mat! 

Eftersom Viggo ska vara hemma imorrn igen med morfar, ville han sova där. Helt okej. När Viggo åkt, duschade jag, hårinpackning, skrubba hela kroppen & ansiktsmask. Så skönt! Vi hittade en spännande film som vi började kolla på. När det var 30 min kvar ringer Viggo på FaceTime. "Jag vill hem mamma." Det har aldrig hänt att han har ringt & vill hem på riktigt. Så vi kastade oss in i bilen för att hämta hem honom. Skrutten. Inte lätt att vara sjuk & sova borta. Av alla ställen i världen väljer han helst av allt "Kumla. Hos mommo & mossa". Så vi kände oss ganska så nöjda när han faktiskt ville hem. 💕 
Viggo har världens bästa morföräldrar! På riktigt alltså. 

Nu sover han så lugnt & skönt bredvid mig. Min älskling. 

(null)