Onsdag 31 oktober.

Imorse vaknade vi tidigt. Packade ihop badkläder, lämnade bilen på service & gick hem till Sara, Lisa & William. Efter frukosten drog vi till Avesta & badade. Jättebra dag! Så som barnen har badat. Så som jag har badat! Tro det eller ej, men idag har jag doppat huvudet. Det händer aldrig annars. Så idag var det en speciell dag haha! 

Efter badet åkte vi till rusta & köpte godis. Hittade den perfekta jultröjan till vår alldeles egna grinchen. En tröja som blinkar i massa olika färger. Micke kommer bli glad. Eller inte. Men han får bita ihop helt enkelt. 

Väl hemma var bilen klar. Så det blev perfekt. 

Just nu sitter vi & väntar på att Micke ska komma hem. Sen ska vi gå ut & äta på mat & prat. 

Imorgon ska vi åka till grönalund med familjen Hedberg. Det ser vi verkligen fram emot! 

(null)

(null)

(null)

Tisdag 30 november.

Otroligt seg dag! 
Morgonmys, tände massa ljus & åt frukost framför tvn. Sen gjorde vi pumpor. Viggo blev så nöjd! 

Hela dagen har vi varit inne & fördrivit tiden. Det går segt när man inte kan gå ut. Ingen vill leka i spöregn.. 

Räddningen kom när Sara, Lisa & William äntligen kommit hem. Vi drog dit fortare än kvickt. Intensiv lek i några timmar. Resulterade i en sovandes kille vid kvällsfikat. 

(null)

Mysigt ❤️ 

Viggo åt någonting vid bordet. Micke säger då "I thought that he didn’t like that." Det skulle vara till mig men Viggo svarar. 
"yes. I like it." 
Vi kan verkligen inte prata på engelska till varandra. Han förstår det mesta vi säger. Det är helt galet. Han är så grym! 
Igår la ha ner ett örhänge i fickan på sina byxor. När vi kommer till Kumla säger han till sin morfar "oh I forgot. Look morfar!" Det är så imponerande. 

Sova nu. Äntligen!

H Ö S T L O V 🎃

Imorse tog vi sovmorgon 🎈
Eller, Viggo var uppe & spatserade vid 06. Men när han inte fick något gehör somnade han om & sov till 8.30. Yey! 

Vi åt en lång frukost, bäddade rent i sängarna, tvättade & duschade innan vi tog en tur hem till faster cattis, kusinerna & dagbarnen. 
Vid 12 åkte vi ner på stan. Vi åt  lunch & fikade. Träffade på Viggos gamla kantarellkompisar. Vi följde med dom till biblioteket där de har höstlovsaktiviteter. Jättemysigt! Vi pysslade & tittade på "bio". 

(null)

(null)

Vi hann bara hem & mellanlanda innan vi åkte vidare till Kumla. Där åt vi pizza & lekte. Bra dag! 

Imorgon ska vi halloweenpynta här hemma. Det blir "naaaaaajs" som Viggo säger ✌🏼