Söndag 30 september.

& så har den helgen passerat även september. Imorgon vaknar vi upp till första oktober. Det går undan. 

(null)

Helgen har varit sååå himla tråkig! Både Micke & Viggo har varit dåliga. Vi har inte gjort något roligt alls. Jag har varit helt nere av hela stämningen hemma.. sjukstämning. 
Men nu kan det bara bli bättre! 

I lördagskväll åkte jag hem till Sara. Vi tittade på film & åt godis. Det var mysigt! Så glad att jag har henne. 

Idag har vi varit ute en stund på förmiddagen. Rensade alla pallkragar, planterade om mina träd vid ingången & ställde in de blommor som ska skyddas från kylan. Nu är det iaf gjort. På eftermiddagen hängde vi i Kumla. Viggo var tvungen att komma ut lite, även jag. 

Nu är det läggdags. Hoppas på en friskvecka nu! 

(null)

(null)

Trädgården levererar än 🍁🍃

Jag ropade hej...

... jag ropade hej alldeles för tidigt. Viggos förkylningsastma slog till rejält ikväll. Han vaknade vid 21.30 av att han hostade hysteriskt. Han hostade så han kräktes två gånger.. nu har han fått inhalerat en extra gång, jag har bullat upp med kuddar under madrassen & så fick han en dos hostmedicin. Lider så med honom. 

(null)

Nu har det lugnat net sig & jag kan äntligen koppla av. Sov så gott! 

Fredag 💕

Absolut bästa dagen på hela veckan! 

Jobbet har gått fort. Så skönt att sluta 14 på fredagar. Det är verkligen lyx! 

Handlade direkt, hämtade upp Viggo, åkte hem & startade vårt fredagsmys. Vi har badat, varit ute & lekt häst, ätit tacos & avslutade kvällen med chips & filmen frost. Klockan 19.15 ville Viggo gå upp & sova. Han var helt slut. 

Idag för första gången på en vecka tog vi oss ut. Eller iaf Viggo. Anstränger han sig, hostar han ihjäl sig. Men idag har det varit betydligt bättre. Äntligen! Så jobbigt när han är sjuk, hatar att se honom så dålig. 

På tal om något helt annat. Imorse när jag vaknade var jag helt själv. Gick upp 07, satte på kaffe, gjorde i ordning mig & åkte till jobbet. Allt detta hann jag med på 30 minuter & då stressade jag inte ens. Kom i tid gjorde jag oxå. Snacka om skillnad när man bara har sig själv att ta hand om. Bananas! 

(null)