Lördag 30 juni ☀️

En olycka kommer sällan ensam, har jag hört.. & det verkar ju stämma. 

Ingen har missat min mardrömsvecka. För det är precis vad det har varit. En mardröm. Nu ser jag ljuset i tunneln.. svullnaden är på väg ner. Men det är fortfarande långt ifrån bra. 

Nog om det. 

Natten till fredagen mådde Astrid inge bra. Hon hade bajsat ner hela badrummet. Tänkte att hon bara ätit något dåligt.. hela fredagen sov hon. Utan mat & vatten. Jag var helt säker på att hon skulle bli bättre tills idag. Men nej. Hon bara sover. Sist var hon förstoppad. Det problemet har vi inte nu.. idag på eftermiddagen ringde jag till veterinären. De ville att jag skulle komma in med henne eftersom en katt torkar ut direkt. Men nu ör hon borta!!! Jag hittar inte henne. Micke säger att hon förmodligen är på jakt efter mat. Jag är helt säker på att hon har gått undan för att dö. Katter gör tydligen så. Jag var helt knäckt här på eftermiddagen. Letade hysteriskt efter min älskade kattjäkel! Men inte någonstans :( 

Jag klarar inte av en till kattförlust. Jag gör fasiken inte det!! 

Kvällen blev iaf bättre. Vi åkte ut till Sara, Lisa, William & lenas stuga. Vi grillade, hängde i stallet, red, körde häst & hade lördagsmys med bamse. Supetmysig kväll. Viggo kommi säng 22.30 sååå imorgon blir det sovmorgon. Iaf en liten stund. För imorgonrmiddag ska Viggo på marknad/loppis med sin morfar. Då har jag hela förmiddagen på mig att leta efter Astrid. Usch, tänk om jag hittar henne död.


💔💔💔💔💔💔💔💔

(null)