FREDAG 🤩

Underbart med fredag, äntligen! 
Dock otroligt händelselös eftermiddag. Kom hem till 14. La mig i sängen och lyssnade på ljudbok. Tog ett bad vid 17, lyssnade på mer ljudbok. Vid 19 kollade jag på en film och åt kvällsmat, det serverades kex och fanta. Vid 20 kom Viggo och Micke hem. Vi mös i soffan en stund till innan det var dags för honom att sova. Vid 21 satt Micke på en svintråkig film. Jag var uttråkad, så jag attackerade honom tills han tröttnade på mig. Då var fighten igång och jag fick ur mig lite energi. Jag vann oxå, det var ändå det som var huvudsaken. 

Så jäkla tråkig dag. Har egentligen inte känt för att göra nått annat heller. Men nu kryper det i kroppen på mig. Rastlös är bara förnamnet. Nu skulle jag lätt kunna ta en långpromenad. Men jag vågar inte. Har upptäckt att precis vid vårt hus, en bit in i skogen är det nån jäkla knarkarkvart. Svinläskigt när man cyklar hem i mörkret och ser fullt med påtända människor i skogen. Creepy! 

Nu ligger jag i sängen igen. Redo för att sova. Imorgon väntas ridskola. Viggo är såå laddad! Sen ska det ätas kräftor med min Hedberg. Det gillar jag. Mest min Hedberg, men kräftor är bra det med. 

(null)