Torsdag 13 februari 💕

Vilken vecka 💕 
Mitt jobb är fan det bästa! Sååå glad att jag kunde byta tillbaka. Tacksam är bara förnamnet. 

Som sagt, bra vecka på jobbet men även bra vecka hemma. Varje dag har jag tränat eller gått en långpromenad, Micke har till och med varit med. "Va duktig du är" tänker ni. 
- Japp, det tänker jag med! 😅
 min kropp har fått en riktig chock om inte annat. Jag äter inget godis alls, trots att jag fick en chokladask igår av mamma och pappa. Min absolut favoritchoklad dessutom. Jag gråter lite inombords när jag ser den. Men jag ska inte vika mig! Jag är stark.. haha.
Jag äter allt i matväg, men mindre portioner. Egentligen är maten min stora last i livet. Jag kan vara proppmätt, men ändå äter jag mer. Bara för att det är gott. Så in i helvete dumt. Jag vet. Men vafan, mat är det bästa som finns. Så fort jag slår upp ögonen på morgonen tänker jag på vad jag ska äta på kvällen. Jag älskar mat! I really do. 

Well.. nog om det! 
Idag efter jobbet skulle v rida. Men blev inställt. Jag och v drog istället till lekparken. Sara, barnen, Ida och Nils var där. Föräldrarna frös. Barnen lekte hysteriskt. 

När vi kom hem drog Viggo i sig tre pannkakor och jag gick en långpromenad. Såå skönt! 
Nu ligger jag i soffan, nedbäddad med ansiktsmask och tittar på "i huvudet på en gärningsman". Fattar inte vad folk håller på med.. skaffa ett jobb för fan! 

(null)