Torsdag 28 februari.

Igår var det fullt ös hela dagen! 
Dagen började med skridskodisco. Det var jättekul tyckte V. 
Sen vidare till gruvan för korvgrillning, lek och promenad. 
På kvällen bjöd Viggo hem sig till Kumla. Han var sugen på mormors korvstroganof. 

På kvällen var jag och v ensamma. Det började bra tills jag skulle duscha. Det gick fint fram tills att jag hade schampoo överallt! Då började det knacka och dunka under mig. Sen kom det värsta stanken ifrån golvbrunnen. Jag var sååå rädd! Jag stod länge och väntade på att Micke skulle komma hem, fullt intvålad. Efter mycket om och men tog jag mod till mig och öste på. Smög som en ninja på övervåningen sen. Jag var helt säker på att någon väntade där nere på mig.. 

När jag äntligen somnat vaknar jag av två bilar som kommer in på gården. Ljusramper och helljus på. Hela sovrummet lyser upp. Då trodde jag att jag skulle dö! I den ens bilen sitter två personer, en har en dator igång. I den andra bilen var det bara en. Jag var två sekunder ifrån att skrika helt hysteriskt. Sen tände han lampan inne i bilen och jag såg hur han fiskade fram en apoteakartong. Jag har blivit helt paranoid. Därför har jag starkt funderat på att skaffa en hund. Men min kära sambo håller inte med mig..
Jag kollar och lyssnar på alldeles för mycket skit. Jag somnar alltid till typ mordmysterier, rättegångspodden, seriemördarpodden, creepypodden eller spöktimmen. Inte så konstigt att min hjärna är fucked up. 
Min mamma rekommenderade en riktig "feel good" bok. Så långt ifrån vad jag lyssnar och läser,  men kanske är dags. 

Iaf idag. 

Jag och Viggo åkte ut till Kumla för frukost. Vi hade städ här hemma, så då håller vi oss borta. Handlat, spelat spel, lekt, badad badkar, blåst såpbubblor, tittat på film you name it. Vi har gjort allt idag. Känner mig typ utbränd. När all min energi är borta, vi har lekt flera timmar och jag inser att klockan bara är 15. Den känslan.. 🤯 

Men eftermiddagen rullade på. Klockan 19 ville han sova. Så han var trött han med! 

Micke flög till sälen idag. Stugvisning. Tydligen så var det ingenting. Jättemycket pengar för något som kändes sådär.. så vi hoppar även den. Det går segt nu. Priserna är crazy bananas. Hittar man en fin, bra läge så går dom på över fem miljoner. Ett pris jag inte är villig att lägga på ett boende då och då. Vi är inte sugna på att hyra ut heller, så stugan skulle bara kosta. Oh well. Life!

Nu ska jag faktiskt sova, så god natt! 

(null)