Lördag och fotbollensdag ⚽️

Klockan ringde imorse 6.30 😴
Vi gick upp och gjorde oss redo. Klockan 08 var det samling på lärkan. Sen drog vi vidare till Västerås. Första matchen spelade grabbarna 9.30 sen blev det en lååååång väntan till nästa match. 

Jag, micke och viggo drog och tittade på en ny torktumlare. Hittade däremot inget av intresse. 
Åkte till mickes kontor en sväng. Där la jag mig på soffan. Helt jäkla slut. Är så täppt i näsan att jag fått lock i öronen. Det blir liksom inte bättre. Snarare sämre! Misstänker att jag har fått bihåleinflammation. 

Klockan 14.30 var det dags för andra matchen. Där åkte de på styrk. Men jäklar va fult motståndarlaget spelade. Där blev jag förbannad! En kille i Sala ff ville hjälpa en kille upp som ramlat. Han sträcker fram sin hand som hjälp, då skickar motståndaren iväg honom. Alltså puttar bort honom. Å han som bara ville vara snäll! Stolt över Sala FF’s grabbar ❤️ 

Innan sista matchen åkte vi till pizzahut. Så sjukt hungriga! Viggo laddade batterierna. För i sista matchen gav han järnet! Sjukt snygga passningar, två supersnygga räddningar i mål och ett mål! Hans första matchmål! 🏆 wow så stolt han var! 

(null)

Klockan 17 satt vi i bilen på väg hem. Helt slut allihopa. Men stolta och väldigt nöjda 🤩 grymt avslut på denna dag! 

Nu har det bara blivit dusch och film i soffan. Sova tidigt ikväll. Imorgon ska Viggo till jumpyard med sin "kusin". Det ser han fram emot 😍