Torsdag 15 november.

Vilken himla bra arbetsdag jag har haft! Jag har haft massor att göra, men det har varit kul, det har bara flutit på & dagen var slut innan den ens hann börja. 

Kom hem vid 17, lagade mat & avslutade dagen med nått dansspel med Viggo. Superkul! Man blir jättesvettig & har roligt samtidigt. Perfekt! 

Viggo var för övrigt helt lyrisk över att få komma tillbaka till "skolan" (dagmamman) igen. Så som han har längtat. När vi åt mat pratade han hur mycket som helst om vad dom gjort, vad dom har lekt, ätit & sagt. I en timme satt vi & lyssnade på alla hans historier om dagen. Det resulterade även i att han åt 6 fiskpinnar, potatis & paprika. Det händer aldrig annars. Han äter en grej & inget mer. Idag bad han om mer mat & det händer vääääldigt sällan. Vi blir så glada när det händer saker angående maten. Att han äter mer & faktiskt vågar testa annan mat än bara köttbullar & korv. Det här kräsna & rädd för mat kommer absolut inte från mig. Jag äter allt, precis allt. Vissa saker är godare än andra. Men i princip så går allt ner. Micke är däremot kräsen. Otroligt kräsen. Allt ska va torrt, ingen sås, inga grytor, gärna inte fisk. Osv.. fick Micke bestämma skulle han leva på bacon & makaroner. Han skulle varva med nudlar någongång i bland. 

Stugan då.. mäklaren har hört av sig. Vi ville veta specifikt vilka datum stugan var uthyrd. Vi som som svar att om vi la mer än utgångspriset kunde säljaren riva kontrakten med de som skulle hyra. Anledningen till att vi skulle ge mer var för att säljaren kunde ge lite kompensation för "sveda & värk" till de som skulle ha hyrt. Well no. Vi kommer inte lägga ett högre bud. Vi har iaf bestämt att vi kommer lägga bud (men inte högre än utgångspris), sen får de helt enkelt bestämma om de vill sälja eller behålla. Verkar inte vara så hett för andra att köpa stugan så, upp till dom helt enkelt :) 

Nu är det äntligen sovdags! 
FREDAG IMORGON 🥂

(null)