Måndag.


Och idag är det nyårsafton som dom flesta vet :) Alla hetsar "Vad händer på nyår? Nån fest?" Allt verkar vara dött här i Sala ikväll. Oh well.. Vi ska ändå till Åre på torsdag, så jag behöver inte överdriva så mycket ikväll. Blir middag och mys. Förhoppningsvis håller jag mig vaken på 12slaget ;)

Igår var jag och min man hemma hela dagen/kvällen. Vi gjorde inte ett skit! Vi kolla på typ 5 filmer.. Drack lite vin på kvällen och mös. Det var liksom våran söndag. Pensionärer!

Imorrn fyller min farfar år och på kvällen ska vi ha middag här med min kusin och hennes kille :) på onsdag börjar jag jobba igen. Efter nästan 2 månader hemma, känns det sjukt att jobba igen. Men jag längtar. Jag längtar efter min tjej!!

Kan inte sova.


I vanlig ordning så sover min karl. Förstår inte att han alltid somnar så snabbt !

Vi har inte gjort mycket idag. Vi började morgonen / dagen med att äta frukost med Bergis. Mys!

Jag och älsklingen åkte sedan till systemet och Natti för att köpa godis.
Vi har legat i sängen i princip hela dagen. Vid 18 åkte vi till Kumla för att laga tacos tillsammans med min lillebror ❤ mysigt!

Visst ja! Pappa ringde ifrån Thailand idag. Blev så jävla glaaaad :D saknar dom så sjukt mycket. Bäääästa människorna på denna jord ❤ Dom hade det jättebra. Pappa njöt som bara den. Älskade pappa!

Nu ska jag försöka sova. Puss

Vill ha !

 
 
 
 
Dom svara skulle jag vilja ha :D!
 
 
Och det här! Jag önskar att jag hade massa pengar!!!!!