Måndag 30 april ☀️

Skönt att vara lediga! 
Vi har faktiskt inte gjort något speciellt alls. Vi har varit hemma, planterat, grillat, skruvat ihop nya möblerna & grill osv.. 
igår åkte jag & v till Kumla. Hängde med Big & Caspian i lekparken. Bästisar 💕 

(null)

På kvällen kom Sara hit. Tanken var att vi skulle bada. Men min lilla man vaknade & vägrade somna om, så vi blev inne i soffan med en nöjd kille. 

(null)


Just nu, Micke fick sovmorgon idag! Idag ska Viggo vara hemma hos sin mormor & morfar. Vi ska ha några vänner över, grilla & bara umgås. Jättekul! 

Trevlig valborg 🌸


Torsdag 26 april.

Vilken arbetsdag. Allt har gått i ett! 

På eftermiddagen hade jag tid i Västerås hos käkkrurgen. Fyfan va jag hatar dessa besök. Inte nog med att det är jävligt dyrt, det gör fan ont oxå! Jag öppnade truten, han petade runt med sin lilla "klo" i max 20 sekunder, han konstaterade att jag behövde en operation & jag fick betala 1035kr. Wtf! Tandvården irriterar mig en del faktiskt. Eller det svenskasystemet rättare sagt. Sammanlagt kommer detta kosta mig över 6000kr. Jag arbetar, så jag har råd med detta. Men en pensionär då?! Har de råd med tandvården? Nej. Skulle verkligen inte tro det. Varför har inte tandvården samma system som läkarbesök? Känns så jäkla tråkigt att lägga ut över 12000kr på mina tänder som inte ens är fina. Pga mina jäkla visdomständer har tänderna i underkäken flyttats, ser ut som att man har kastat in tänderna i truten på mig. Har frågat lite om tandställning. De kan inte bara sätts i underkäken , inte säkert att tänderna skulle passa ihop. Så då skulle jag behöva ha både uppe & nere. En kostnad på ca 50000kr. Well njaaaa... 

När jag bränt pengar hos tandläkaren fortsatte jag & Sara att bränna pengar. Vi åkte till Erikslund. Jättemysig eftermiddag/kväll. 

Viggo har varit hos en kompis hela dagen. Så Micke ringde & berättade att han hade somnat kl 18. Helt slut kille ❤️ 
Han är inte helt pigg efter sprutan igår, så jag misstänker att det blir en lugn helg. Vi ska skruva ihop våra nya utemöbler & grill. Äntligen en ordentlig grill. Vi har sedan alltid bara haft klotgrillar. Nu slog vi på stort! 

Oh well. Sista arbetsdagen imorgon, sedan ledig i 4 dagar. Underbart! 

(null)

Onsdag 25 april.

What a day! Idag har vi haft sååå mycket att göra på jobbet. Kul, tiden bara försvann! Hämtade upp Viggo & åkte till vårdcentralen efter jobbet. Tbe-vaccinet. Han var såå himla duktig. Han gallskrek, men satt helt still. Imponerad! Viggo behöver man verkligen förbereda. Jag är väldigt noga med att tala om vad som komma skall. Har pratat om den här sprutan i en veckas tid, bara för att han ska vänja sig med tanken. Det underlättar så mycket. Jag själv är likadan, jag vill gärna veta en tid innan. Så jag kan förbereda mig både mentalt & fysiskt. 

Viggo har fått men efter att vi åkte in till akuten med snoppen. Det var det mest smärtsamma han har varit med om i sitt treåriga liv. Han fick ta mycket blodprover & det sitter i än. Han blir livrädd! Så nu måste vi peppa honom så gått det går vid varje läkarbesök. Jag gillar snabbabelöningar. Så efter sprutan har han fått välja vad han ville göra. Han valde såklart Leos lekland.. & då är det fasiken bara att åka. Så vi åkte. Vi lekte, klättrade, hoppade, cyklade & åkte rutschkana. Vi var där i nästan tre timmar. Jag var helt slut. 

Viggo somnade så fort vi kom hem. Tvärdäckade. Dock sover han jätteoroligt. Vaknat flera ggr av mardrömmar. Så jag fick gå & lägga mig vid honom redan vid 21.. det blev min kväll. mysigt ändå. Katten vid fötterna & bebisen bredvid sig! Ibland önskar jag att jag kunde få göra om bebistiden med honom. Kan nu i efterhand sakna den lilla bebisen vi hade. Han är inte liten längre. Han är en liten man med otroligt stark vilja. Men världens snällaste & mest omtänksamma lilla man jag träffat. Som jag älskar honom! 

Bed time! God natt ❤️ 

(null)