Söndag 30 november.

Igår tog vi det bara lugnt. Vi åt mat och kollade på tv. Jag ville att vi skulle gå ut i skogen och sno en gran. Micke tyckte att jag kunde vänta så jag kunde åka till ICA och köpa en.. 
 
Sitter och väntar på att Astrid ska komma in. Vi ska åka till Mickes syster och kolla på en barnvagn som hon har. Jag har redan hittat en jättefin. Men Micke tyckte iaf att vi kunde åka och titta på den här. Å jag vill ju inte åka om inte katten är inne, så vi får snällt sitta här och vänta :)
 
 
Så här ser det ut hemma hos oss nu. Alltså hur fint är det inte? Älskar att se hur isen tar över mer och mer.
Snart kan vi åka skridskor :D Undra om Micke har kvar sin snöskoter.. För två vintrar sen körde jag och Mickis in i en lyktstolpe och året efter det välte jag och Micke i en jättestor snöhög. Att åka snöskoter är ju superkul verkligen! :D Nu låter jag precis som en riktigt bonde. HAHA!
 
Kom på att jag har en läxa som ska lämnas in kl 10.00 imorrn. Har bara gjort halva, så jag måste sätta igång.. Typ nu!
 
 
 
 

Lördag 29 november.

Idag har jag och min Ek adventspysslat. Satt upp resten av julgardinerna, köpt några nya julstjärnor och satt upp dom i fönstren. Blir så himla mysigt! Jag älskar verkligen det här 🎅🎄 
Nu kan väl snön komma oxå?! 

Som dom flesta har förstått ska vi få barn i mars. Så jag har inte blivit tjock pågrund av chips. idag gick jag in i vecka 24. Det går sakta men säkert framåt. Jag tror det är därför jag har fått superdille på julen. Stackars Micke får lida sig igenom allt som har med julmat till julgranskulor att göra. Att vi ska bli tre (4 med Astrid) ska bli jättespännande! Jag längtar samtidigt som det ska bli läskigt! Att jag ska bli mamma liksom? Mina föräldrar är ju min värld. Tänk att JAG kommer bli någon annans värld. 

Att vara gravid känns så fruktansvärt onaturligt samtidigt som att det är det naturligaste i hela världen! Jag har inte förstått än att det faktiskt är en liten plutt där inne.. Min mage växer och ibland fattar jag inte varför. För någon vecka sen var jag och Micke i Västerås för att titta på barnvagn. Det blev ju kaos. Vi stod där som två puckon och fattade inte varför VI var där. Att vi kollade för vår skull kunde jag inte alls förstå. När trillade poletten ner för er? 

Det här har jag åstadkommit idag 😃👍🎄 
1

Fredag 28 november.

Dagen igår.. Ren besvikelse! 
Jag har blivit lovad så mycket som bara blev skit. Allt jag har fått höra, som vi har planerat var bara lögn. Kul, för nu sitter jag i skiten! 

Idag, skola till kl 16. Kl 19 åkte jag, Micke, Maria och Samuel till Sätrabrunn för att äta julbord. Såååå sjukt gott 😍 och supermysigt sällskap! 💕 

Min kära Astrid väckte mig imorse kl 04.30. Då var det dax för fest i sängen. Micke blev vansinnig, så det var bara för mig att knata upp. Jag städade, åt frukost och titta på tv.. Satt där som en zombie.. När Astrid partat klart var det dax för mig att göra mig i ordning. Då somna hon... 😼😴

Så nu är jag braaaa trött!Trött tjej imorse..