Måndag och höstlov 🍂🍃🍁

Fast det blev vinter ❄️ 

(null)

Så här såg jag ut efter min promenad idag. 💔 
Fyfan i helvete vad jag hatar det här! Mörkret är värst och värre blir det.. 

Helgen har varit fartfylld. I fredags jobbade jag till 14. Jag, mamma och viggo möttes upp för att fika. Sen köpte vi halloweensmink till viggo. Han skulle på halloweendisco och jag skulle på oktoberfest med jobbet. 

Det blev en toppenkväll! Vi hade superkul. 
Vart trött på lördagen. Knappt fyra timmars sömn. På kvällen åkte vi till ransta och mer halloweenfirande. Sen somnade vi alla innan kl 22. 

På söndagen lekte viggo med en kompis. Sen blev det bio. Nelly Rapp. När vi kom hem hade Micke gjort i ordning tacos. Lyx! 

Idag har vi bara varit hemma. Jag har blivit pyroman. Eldar som att det inte fanns någon morgondag. Igår brände jag mig.

(null)

Fan va sånt svider! Skulle bara peta in några pinnar innan vi skulle åka på bion. Typiskt! 

Hur som, idag har vi bara varit hemma. Vi har spelat massa spel, tittat på film och grejat. Jättemysigt ❤️ 

På kvällen lagade Viggo kvällsmaten. Kycklingklubbor och klyftpotatis. Vi har infört att Viggo ska syra maten en dag i veckan. Självklart är vi med! Men han får välja vilken rätt och sedan får han fixa. Han var såå stolt när maten var klar. Grym! 
Efter maten spelade vi "vem där" med Micke. Sen gick vi ut och gjorde en snögubbe. Viggo säger till mig "tack mamma för att ni gör så roliga saker med mig!" Gulle ❤️ 

(null)