Måndag 17 december ✨

Om jag är trött? 
Helt hysteriskt faktiskt! 

Många sjuka på jobbet vilket innebär att man behöver vara ännu mera flexibel än vanligt. Det var såå skönt att få komma hem. Hem till vår lilla kaos. Micke hade köpt julgran, så idag klädde vi den. Sen fixade vi pepparkakshuset, bakade snickerskakor och städade. Vi höll igång till 20.30 , sen höll vi alla på att somna i soffan. 

Viggo somnade direkt och jag tog mig ner, kollade klart på dokumentären om Svartenbrandt och åt snickerskakor. Lovely! 

Idag fick Viggo JULLOV! Både han och jag har hysteriskt ont i halsen. Så han för vara hemma med sin morfar imorgon. Tacka gudarna för den uppbackningen vi har med Viggo. Vad skulle jag göra utan er? 

(null)

Söndag 16 december ✨

Igårkväll, precis innan läggdags kom Viggo på att han ville tända tomtebloss. Vi tänkte att vi skulle avsluta vår mysiga lördag på det viset. Men så blev det verkligen inte.. Viggo tappat tomteblosset och bränner upp sina fingrar, ordentligt. Han gallskriker. Alltså på riktigt gallskriker! Jag fick panik, han brukar hålla ihop det rätt så bra. Men detta var hysteriskt. Vi tog oss in och spolade kalltvatten på handen i ca 10 minuter. Han skrek hela tiden, vi fick honom inte lugn. Han hade så ont och var så stressad att han inte kunde lugna ner sig. Efter typ 40 minuter kunde vi prata med honom, men han var otroligt ledsen. Han lugnade ner sig ordentligt när han fick prata med William. Och sen kom morfar. Då var kaoset som bortblåst! Vi åkte och köpte kylbalsam och plåster. Efter det kunde han somna gott! 

Idag sov vi länge. Så otroligt skönt! Vi kom upp efter kl 08. 

Vi åt en superfrukost, tände tredjeljuset, lekte med Viggos bilbana för att sedan cykla till gruvan för julmarknad. Där mötte vi upp Sara, Lisa och William. Träffade även Katia, Johan och barnen där. Jättekul!! 
Fortsatte hem till familjen Hedberg. Där hängde vi hela eftermiddagen. 

På kvällen duschar Viggo, i duschen gör Viggo sönder en glaskruka och skär sig på kinden, armarna och fingrarna. Kommer ut, helt blodig och i panik. Det var små, små sår. Men tillräckligt för att blöda. Det gjorde inte ont. Men han fick panik när han såg blodet. Ännu mera plåster och han blir lugn. Sjuk tuff helg för honom. Han somnade i soffan kl 18. 

Men vi fick snabbt väcka honom, för världens mest fantastiska Lena Hedberg och Agneta kom, utklädda som tomtar och vandrade runt här i trädgården för att kolla läget. Viggo var helt i extas! Tomtar hemma på vår gård. Det var det enda han pratade om sen. Att så lite kan göra så mycket!! Ni är bäst ❤️ 

Jag la Viggo och Micke gjorde knäck. Micke är grym på att få till knäcken! 

(null)

(null)

Inga knäckformar fanns kvar, så Micke gjorde knäckklubbor till Sara, Lisa, William, mig och Viggo 😍

Lördag 15 december ✨

Igår efter jobbet mötte jag upp Sara. Vi fikade & umgick en stund. Känns som att det var 100 år sedan jag träffade henne! 

På kvällen kom några vänner hem till oss. Vi gick ut & åt. Satt i flera timmar, drack vin & prata massa skit. Jättetrevligt! 

Idag var det sovmorgon delux. Jag sov till 10. Hur skönt som helst. Det behövde jag! Vi hämtade Viggo vid 11, storhandlade, åt lunch & mös ner oss i soffan för att titta på julfilm. Jättemysigt! Täcken, kuddar, tända ljus, julfilm , raggsockor & chocklad. Jul 💕 

Bara 4 arbetsdagar kvar, sen jullov. Som vi längtar! 

Ikväll blir jag & Viggo ensamma. Micke ska på julbord, igen. Det svider som fasiken! Jag får inte ett endaste julbord i år. & det är det bästa jag vet. Irriterande! 
Jag & Viggo ska äta tacos, ha lördagsmys & leka. Det får vi roa oss med. 

Ha en trevlig lördag! 😘 

(null)