Torsdag 31 juli.

Igår kom jag hem ifrån Rättvik. Det var så fruktansvärt skönt att få komma hem och vara ENSAM! Folket jag hängde med där uppe har inte jag valt att hänga med själv, så det tar på krafterna. Att försöka vara alla till lags. Jag misslyckas rätt så rejält. Som sagt, hemma nu och jag NJUTER ❤️ 

Fast hemma är jag inte. Jag är på jobbet, har jobbat sen 9.00 imorse. Kul 😃 

Igårkväll träffa jag på min granne Johan. Vi tog en tur på våra inlines. JÄKLAR vilken träningsvärk jag har!! Åkte mer än en mil iaf 😊 hur kul som helst.

God natt!!Tisdag 29 juli.

Är i Rättvik. Åkte hit i söndagskväll efter jobbet ☀️ Kom fram vid 21.30 då grillade vi och mös 💕 
Jag och min Peakis! 

På måndagen gick vi ner på stan, åt lunch och kollade runt lite. På kvällen hängde vi med Samuel, Maria och Svea. 

Idag har vi varit till Tällberg och ätit lunch. Jättefint ställe!! Vilar just nu, blir trött av att hänga med så mycket folk som är så olika. Ska bli skönt att få åka hem och jobba imorrn! 


Vem är brunast? 

God natt 26 juli.

Jobbet har gått kanon! Jobbade ute i västerfärnebo idag. Jäklar va det är viktigt med bra jobbarkompisar. Träffade en ny tjej där idag. Helt fantastisk! Vilket roligt jobbpass det blev 😃 kl 22 fick jag åka tillbaka till Salbohed och jobba på mitt vanliga ställe. 

Imorrn jobbar jag till eftermiddagen någon gång, sen ska jag till Rättvik i nån dag. Campinglivet är INTE min grej. Jag är för bekväm och allt är för trångt. Står kanske ut en dag iaf? Jag får sånna panikkänslor när det är varmt och jag inte kan sova. Det är panik Big time! 1