Måndag 30 maj.

Snälla någon! Idag var jag och lilla Ek hemma. Läkaren sa att han skulle ta det lugnt i några dagar. Men nu på kvällen skulle vi byta plåster. Jag höll på att kräkas. Fingertoppen är såå tjock, blå, blodig, vit, nageln ska vi inte ens prata om och stygnen är runt hela fingret. Jag försökte hålla mig lugn, men i själva verket ville jag bara springa och skrika i panik. Viggo var superlugn. "Får jag andas lite innan du tar av resten av plåstret?" Coolare kille får man fan leta efter! 

Jag vill inte att han ska vara i skolan alls! Efter att jag såg hur fingret såg ut vill jag plasta in ungen i bubbelplast. Blir absolut inget fritids på eftermiddagarna iaf! Han har ju svårt att vara lugn. 

Idag sov Viggo till 11! Han var helt slut. Sen låg han i söngen till 13 och kollade på film. Jag har tvättat och grejat. På eftermiddagen åkte vi hem till sara och barnen. Älskar att vara ute i deras stuga. Vi grillade korv och bara tog det lugnt. 

Imorgon ska jag jobba. Viggo ska vara hemma med Micke. Tanken är att Viggo ska vara tillbaka på onsdag, som vanligt. Men alltså.. livrädd att han ska slå i sitt finger! 

(null)

1