Söndag 💤💤💤💤

Jag är såååå TRÖTT!!! 


Dagen i Furuvik var toppen!
Vi började med badet. Älskar att Nils & Viggo finner varandra direkt & börjar leka. Dom har så kul tillsammans. 
Vi badade, åkte karuseller & tittade på ormar. 
Att åka karusell va något Viggo älskade. Han ville åka igen & igen. 
Efter middagen på hotellet ville Viggo åka hem. Han ville inte alls sova där. "Åka hem nu mamma. Åka atin & sen" ville han hem till katterna 😺😺 
Jag kan inte påstå att vi sov så skönt.. vi tre delade på en 160 säng. Vi som normalt inte får plats i en 180 säng.. varmt, trång & oskönt. Meeen nu är vi iaf hemma. Åkte hem direkt efter frukosten. Viggo är en liten pojke som älskar att vara hemma. Han älskar sina saker, sitt rum & är mer en gärna bara hemma & strosar runt. Min lilla man ❤

När vi kom hem, duschade vi, borstade tänderna & satt på pyamas. Idag vill han bara mysa inne. Så om några timmar ska jag fixa mina naglar för att sedan göra i ordning tacos till den lilla mysaren. Favvomaten! Har inte blivit mycket till mat. Igår, hör & häpna. Istället för att sitta vid mig vid maten var han inne i ett lekrum & lekte bananas med Nils. I flera timmar dessutom. Det är stort! 
8 år ❤

Sista helgen i maj 2009 träffades vi första gången. & jag kan ärligt säga att det var kärlek vid första ögonkastet. Meeen min bästa vän var ihop med lillebrorsan, så jag hade hört en hel del om den mannen. & det jag hade hört lockade inte direkt. 


Sista helgen i juli 2009 träffades vi ute & efter det började vi umgås ❤ 

Det har inte bara varit guld & grönaskogar. 
Låååååååångt ifrån. Men hur lat jag än tycker att han är, så vill jag inte vara med någon annan än honom! 


Fredag 28 juli

Det blev inga räkor för oss igår. 

Vi blev hemma, satt ute, pratade & åt pizza. Mysigt! 🍕

Jag vaknade 7.30 imorse. Båda katterna i sängen. Bästa jag vet ❤ 
Åkte till Kumla för att hämta Viggo vid 09. 
Vi åt frukost, tog en cykeltur till skogen för att plocka smultron, cyklade vidare till tärnabadet & köpte fika. Mysig förmiddag! 
Nu är vi hemma & väntar på pappa Peakis. Ikväll vill vi grilla, grilla MASSA gott. Som typ baconlindad sparris, tomat, lök, majs, kött, osv osv. Ge mig maaaaaaat!! 

Imorgon drar vi till Gävle. Hotell & Furuvik. Hur mysigt som helst! & jag påminner er igen. Jag tittar SJÄLVKLART inte på djuren! Jag kommer hänga vid badet & karusellerna. 
VILDA DJUR SKA INTE VARA I BUR!